Cursus edelsmeden

Sinds ik zelf de opleiding edelsmeden heb afgerond, heb ik gemerkt dat er veel belangstelling is voor dit vak en dat er veel mensen zijn die dit als hobby zouden willen leren. In een compleet ingerichte edelsmederij leer je eerst de basisvaardigheden zoals optekenen, zagen, vijlen, solderen, schuren en polijsten. Er zal steeds meer vrijheid komen om zelf te ontwerpen, er kan gewerkt worden met vaste opdrachten, maar als je de basisvaardigheden beheerst kan je steeds meer je eigen ontwerp gaan maken. Iedereen kan in zijn eigen tempo het vak leren. De cursus wordt in blokken van 10 lessen van 2,5 uur aangeboden. Maximum aantal deelnemers is 6 per les.  Per jaar worden er 3 blokken van 10 lessen aangeboden

 

Per 10 lessen € 235,- p.p. Exclusief materiaal

1 lesjaar ( 30 lessen ) € 625,-

lokatie: Lijzij 28 1276 GL Huizen

 

 

j

Als je de cursus edelsmeden volgt kan je ook meedoen aan de inloopdagen. Voor meer informatie, klik 

Workshop edelsmeden

Een zilveren sieraad smeden in 1 middag, dat is wat we gaan doen tijdens de workshop edelsmeden.

Na een korte uitleg over de gebruikte technieken, ga je een ontwerp maken. Daarna krijg je een plaatje zilver. Dit kan je gaan bewerken door zagen, gaatjes boren, matteren, of hamerslag.

Eventuele solderingen worden door de lerares gedaan. Daarna volgt het schuren en polijsten, om aan het eind van de middag met je zelfgemaakte sieraad om trots weer naar buiten te lopen.

 

Een leuke en gezellige manier om kennis te maken met edelsmeden, en als je de smaak te pakken hebt kan je natuurlijk een cursus edelsmeden gaan volgen.

Tijd : 13:00 - 17:00

lokatie:lijzij 28 1276 GL Huizen

kosten € 49,95 p.p. exclusief zilver, inclusief koffie thee en iets lekkers

Heb je interesse in een cursus of workshop, stuur mij een mail of bel : 0641399895

2018 created bij Arts and Crafts. Proudly created with Wix.com

  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle